Sıkıça Sorulan Sorular?



1. GÜNDE  BOYA BADANA MÜMKÜN MÜ?

Evet, Eviniz kaç oda olursa olsun size yönlendireceğimiz ekip ile bir günde boya badana hizmetini gerçekleştiriyoruz. Zamandan tasarruf ettirirken aynı zamanda kolaylıkla bitecek olan işi uzun günlere yayarak sizden fazla para talep eden merdiven altı usta ve kuruluşlara fazla paralar ödemek zorunda kalmıyorsunuz.

2.BOYA BADANA FİYATLARINIZ NEDEN BU KADAR UYGUN?
Aslında biz en uygunuyuz diyemeyiz. Ama şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki biz tam kararında fiyat veren düzgün malzeme ve işçilik yapan bir firmayız. İnternet üzerinde oldukça düşük maliyetli fiyatlara rastlayabilirsiniz. Fakat alacağınız verim ve kalite gerçekten ciddi derecede canınızı sıkacaktır. 
Olumsuzluklarını şöyle sıralayabiliriz;
1. Kalitesiz malzeme kullanımı. (Kalitesiz boya ve yetersiz ekipman)
2. Usta olmayan merdiven altı boyacılık hizmeti. (Deneyimsiz, yabancı uyruklu boyacılar)
3. Özensiz yapılan boya badana. (Herkes ucuz bir paraya titiz davranılmayacağını bilir.)

3.KULLANDIĞINIZ BOYA MARKALARI NELER?
Bu ucu açık bir durum olup öncelikle siz değerli müşterilerimizin seçimleri ve ekonomik durumları ile alakalıdır. Bizler bilinen markaları kullanarak siz değerli müşterilerimize gerekli tüm yönlendirmeleri yapmaktayız. Başlıca kullandığımız boya markaları. Marshall, Dyo, Filli Boya , Polisan, Permolit.

4.KAÇ KİŞİLİK BİR EKİP İLE GELİYORSUNUZ?
Bizimle iletişime geçtikten sonra sizin isteklerinizi dinliyor ve almak istediğiniz hizmete göre ekibimizden gerekli miktarda kişileri sizlere gönderiyoruz.